Overzicht van onze diensten

Integreren van mindfulness in leiderschapsontwikkeling. Cultiveren van authenticiteit en sociale vaardigheden. Het verankeren van mindfulness in de organisatiecultuur. Wij bieden diverse manieren om mindfulness in uw organisatie te introduceren en te implementeren.

Onze diensten

  • voor bedrijven – ontwikkeling en uitvoering van mindfulness programma’s in de organisatie en in leiderschapsontwikkeling
  • voor teams en individuen – mindful coaching en teamontwikkeling
  • jaarlijks mindfulness forum - samen brengen van organisaties en mindfulness onderzoek

WorkingMIND

10-weeks programma om mindfulness te integreren op de werkplek.
-
meer

Mindful Leadership

2-jarige verdiepende training in mindfulness & authentiek leiderschap.
-
meer

Leiderschapsontwikkeling

Integreert mindfulness in leiderschapsontwikkeling programma’s.
-
meer

Mindfulness is een belangrijk aspect van ons werk. Wij leggen grote nadruk op het cultiveren van mindfulness en de toepassing van mindfulness in het dagelijks werk van leiders. Ons werk wordt altijd vergezeld van onderzoek. Het cultiveren van mindfulness gaat veel verder dan het aanleren van weer een nieuwe ‘tool’; het gaat over het cultiveren van een groter zelfbewustzijn, van scherpere waarneming en van sociaal intelligentie interacties. Je zou kunnen zeggen dat mindfulness dé verbindende schakel is tussen alles wat we doen als leider.


”Een studie uit 2007 bestudeerde 500 leiders en categoriseerde hen naar diverse leiderschap niveaus. Velen van hen waren goed functionerende managers, terwijl slechts 5 tot 10% van hen echt uitzonderlijk goede leiders waren. Het meest interessant was echter dat meer dan 50% van deze kleine ‘excellente’ groep al jaren aan meditatie deed of regelmatig een andere contemplatieve beoefening bezigde.” - Chris Tamdjidi

Welcome to awaris.

We live in a constantly changing world - and we ourselves can only develop and grow if we in turn are open to change.
.
This is a year of transition for us. We are shedding off our old name, and undergoing a transformation. Our mindfulness focused leadership academy is growing up – to a more encompassing transformational approach. Inner climate change has to go hand in hand with outer change. For a self that is authentic and vital. For a we that inspires and is encompassing.
.
See the difference at awaris.nl
.