WorkingMIND

10-weeks programma om mindfulness te integreren in je werkzame leven

Doelen

De doelen van deze training zijn: het versterken van herstellend vermogen, het verhogen van de werktevredenheid en het verbeteren van constructieve samenwerking in teams en organisaties. Het ontwerp van deze training is gebaseerd op ons onderzoeksproject dat in 2013 / 2014 is uitgevoerd onder 20 bedrijven.

Deelnemers

Organisaties en bedrijven van diverse grootte, die hun leiders en medewerkers willen ondersteunen in het bewerkstelligen van een sterke herkenbare cultuur. De training is geschikt voor zowel leidinggevenden, teamleiders als medewerkers. Uit onze ervaring blijkt dat juist de samenstelling van heterogene groepen zeer behulpzaam is bij het bereiken van de gewenste resultaten.

De training

De training is een combinatie van mindfulness beoefening (mindfulness meditatie en andere gerelateerde ervaringsgerichte oefeningen), inzichten uit de neurowetenschappen met betrekking tot het functioneren van het menselijk brein, presentaties rondom werk gerelateerde onderwerpen en een uitgebreide mogelijkheid om met elkaar ervaringen en inzichten uit te wisselen.

Gedurende de training leren de deelnemers 10 verschillende mindfulness methodes voor op het werk. De training bestaat uit 10 sessies over een periode van 10 tot 15 weken. De meeste sessies duren 2,5uur en worden bij voorkeur op de organisatielocatie uitgevoerd.

Testen

De training biedt elke deelnemer de gelegenheid om op een persoonlijke ontdekkingsreis te gaan om vanuit openheid en nieuwsgierigheid hun geest, concentratievermogen en emotionele- en sociale intelligentie te onderzoeken.

Om de impact van de training te kunnen vaststellen kan elke deelnemer meedoen aan neurofysiologische tests, gebaseerd op de standaard testprocedures binnen neurofysiologisch onderzoek. Rapportage hiervan geschiedt op zowel individueel als ook op organisatie niveau, waarbij anonimiteit en vertrouwelijkheid gewaarborgd zijn.

We vinden het belangrijk dat alle trainingen getest en geëvalueerd worden, dit maakt de impact van de training meetbaar op zowel individueel als op organisatieniveau. Deze gegevens blijken ook vaak behulpzaam te zijn in besluitvormingsprocessen rondom HR-aangelegenheden.

Neem contact met ons op als je wilt onderzoeken hoe WorkingMIND jouw organisatie kan ondersteunen.

Contact

Welcome to awaris.

We live in a constantly changing world - and we ourselves can only develop and grow if we in turn are open to change.
.
This is a year of transition for us. We are shedding off our old name, and undergoing a transformation. Our mindfulness focused leadership academy is growing up – to a more encompassing transformational approach. Inner climate change has to go hand in hand with outer change. For a self that is authentic and vital. For a we that inspires and is encompassing.
.
See the difference at awaris.nl
.