Team

Wij ondersteunen de kunst van het mens-zijn op het werk

Visie

Veel mensen verlangen er naar om bij te dragen aan een structureel andere manier van samenwerken met elkaar om op deze wijze ook bij te dragen aan een andere kwaliteit en betekenis van ons werkend leven. Onderzoek toont aan dat vaardigheden als sociale- en emotionele intelligentie, compassie en gerichte aandacht (mindfulness) een significant positief effect hebben op zowel de effectiviteit van ons werk als op onze gevoelsbeleving.

In de huidige snelle en competitieve netwerksamenleving, wordt de combinatie van de zachte en harde kanten van leidinggeven cruciaal: hoe kun je effectief resultaten behalen én hierin je hart openen en laten meespreken? Al lijken deze aspecten tegenstrijdig, ze kunnen zeker gecombineerd worden. Hiertoe hebben we wel nieuwe vaardigheden en gewoontes te leren.

In onze visie is mindfulness een essentiële beoefening om deze verandering tot stand te brengen. Als we mindful zijn gaan we de automatismen in onze leiderschapsrol opmerken. We gaan ook inzien hoe we een leider kunnen zijn met een stijl die zowel sociale- en emotionele intelligentie als focus en productiviteit gebruikt.

Om een krachtige verandering te bewerkstelligen geloven wij sterk in de integratie van wetenschappelijk onderzoek, persoonlijke beoefening en professionele vaardigheden. Iedereen heeft de potentie in zich om zijn/haar authentieke leiderschap te ontwikkelen, om op die manier bij te dragen aan een positieve verandering in organisaties en in de samenleving.

Wij helpen u graag om dit potentieel tot bloei te laten komen.


”Minder snelheid, minder stress, scherpere waarneming, meer focus en aandacht, meer empathie en meer zicht op jouw authenticiteit: allemaal resultaten van mindfulness beoefeningen (zoals bijvoorbeeld meditatie). Mindfulness integreren in het dagelijks management is een pragmatische manier om te komen tot een duurzame en emotioneel intelligente leiderschapsstijl. Wij geloven dat mindfulness een essentiële rol speelt in leiderschapsontwikkeling.” - Vincent van der Kraan

Referenties

We hebben bij meer dan 30 wereldwijd opererende bedrijven (in Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, en Azië) mindfulness geïntegreerd in hun leiderschapsprogramma’s.
Een lijst van bedrijven waar wij voor gewerkt hebben is op verzoek beschikbaar.

onze trainers

Welcome to awaris.

We live in a constantly changing world - and we ourselves can only develop and grow if we in turn are open to change.
.
This is a year of transition for us. We are shedding off our old name, and undergoing a transformation. Our mindfulness focused leadership academy is growing up – to a more encompassing transformational approach. Inner climate change has to go hand in hand with outer change. For a self that is authentic and vital. For a we that inspires and is encompassing.
.
See the difference at awaris.nl
.